3 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week van velen, maar het was zeker niet de week van het deugadvocaatje Smeets. Trots als hij was, toen hij zijn jasje strak knoopte en de eed van belofte aflegde, deze advocaat uit huize Spong die zo’n beetje iedereen de maat nam. Helaas is het politieke avontuur van Meester #MeToo snel voorbij. Nadat er wat geile appjes van de advocaat van de duivel, gericht aan iets te jonge knulletjes, bekend werden, kon hij niks anders doen dan terugtreden. En zoals het D66 betaamt werd er, voor de verkiezingen, niks met de eerdere berichten gedaan. Hopende dat het wel weer over zou waaien met een stevig Frans van Drimmelenwindje. Godzijdank geeft hij zijn zetel terug en wordt dus geen eenmanspartij. Een eenmanspartij, jong, fris en gespecialiseerd in achterkamertjespolitiek.

Wie ook jong was toen ze door Nederlands grootste volkszanger werd aangeduwd is Rachel Hazes. Met 15 jaar werd ze door haar liefhebbende ouders aangeboden aan Dreetjes kleine jongen in ruil voor wat vrijkaarten. Tot op heden blijft ze hem uitmelken. Over uitmelken gesproken, corona doet vele organisaties goed. Zo wordt er 925 miljoen geschonken aan Lead Healthcare om een testsamenleving in te richten. Testen die keihard nodig zijn als je ergens naar binnen wil waar je geen boodschappen kunt doen. En wat te denken van de boodschap van Mark en Hugo, die zijn inmiddels zo verward dat ze zelfs in de veronderstelling waren dat 21 april dit jaar vroeg valt. Of 28 april dan ook te vroeg valt kon het tweetal tijdens de pestconferentie niet zeggen. Wel hadden ze een nieuw misstappenplan in elkaar gekunsteld. Eventuele versoepelingen worden op Koningsdag, 27 april, op het Radio 538 podium in Breda bekend gemaakt. Terraseigenaren is toegestaan om met 1 persoon, gewapend met monddoek, op het terras plaats te nemen, zodat ze alle 10.000 feestvierders gedag kunnen zwaaien.

Denk ik aan zwaaien dan denk ik aan Bridget. Die zwabberde en zwaaide total loss over Curaçao, zodat kleine Dré niet anders kon dan weer heel even een pitstop maken in de armen van Monique. Het was een snelle pitstop!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme