6 1
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week van de verkiezingen en wat een week is me dat geworden zeg! Op de valreep, vlak voor het kleuren met het rode potlood, werd Baudet geroast in het linkse afvalverwerkingsprogramma Jinek. Aan kutcabaretier Koning de eer om zijn humorloze gal nog maar eens te spugen over het hoofd van Thierry, die terecht opstond om thuis een fles wijn leeg te lurken en daarna ongegeneerd van bil te gaan. Iets wat Jinek kon nalaten, want die was tijdens het roasten al meerdere malen aan tafel klaargekomen.

Dat het ook anders kon liet mevrouw Kaag zien. Die werd door de MSM zo vaak op de buis gehesen, dat het potlood bijna automatisch het vakje rood kleurde. Kaag steeg tot grote hoogte en landde euforisch op tafel om ‘spontaan’ een vreugdedansje te doen en daarna direct het hele land op Marktplaats te zetten. Ook glibber Rutte had een smile van oor tot oor. Hij had immers de burgers een oor aan genaaid, trad af en werd toch weer eervol in het zadel gehesen. Minder in het zadel zit Jesse Klaver. Die flikkerde keihard van het groene podium en likt de klimatologische wonden.

Wie ook zijn wonden likte was huilzanger Marco Borsato. Marco kreeg van vriendin Linda de tijd om meerdere malen zijn traantjes de vrije loop te laten. Ook Marco is niet in zijn laatste leugen gestikt, net als Hugo de Jonge. Die verkondigde dat vaccineren vooral heel veilig is, om vervolgens op zondagavond, toen heel Nederland tussen de klamme lappen lag, een rood kruis te geven aan AstraZeneca. Maar niet voordat hij zeker wist dat beeldbuischagrijn Van Rossem stiekem gevaccineerd was. Van Rossem haalt overigens bij mij ook altijd de proppen bloed onder mijn nagels vandaan.

Bloed vloeide er ook op het Malieveld. Daar had de ME een trainingspartijtje knuppelen georganiseerd. Honden mochten in de benen van de demonstranten bijten, agenten mochten gummi-afdrukken zetten op het porum van het wappievolk en ME busjes reden hier en daar wat parapludragers omver. Amnesty bedankte dit peloton dan ook voor het opnemen van dit gratis geweldsinstructiefilmpje.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme