1 0
Read Time1 Minute, 46 Second

Het was de week van aanvang van het verkiezingsdebat, waarbij politieke grootheden de kans krijgen om verbaal de degens te kruisen over wat ze gaan doen als ze het voor het zeggen krijgen. Zo ontving Rutte een linkse directe van een toeslagouder en kreeg Wopke de spreekwoordelijke rekening gepresenteerd van horeca-echtpaar Pieter en Sandra. Toevalligerwijs kreeg ook Frits Wester van dit echtpaar de rekening gepresenteerd, al ging het hier om een onbetaalde drankrekening van een paar honderd euries. Klaver kwam goed weg en had aan het eind van het debat als enigst kind thuis een zus erbij, die zittend bondscoach Koeman net het leven redde op een niet nader te noemen IC. Kaag was blij dat ze met haar bezem onbeperkt en kosteloos mocht landen op een landingsbaan op Schiphol. Omwonenden spraken gelijk over geluidsoverlast op die #kutkaagbaan. Wilders kreeg couscouskoningin Zerouali tegenover zich, met de vraag of hij meer of minder couscous wilde. Soms is het beter dat keukenprinsesjes in tijd van stilte niet ten koste van alles met hun porem op tv moeten willen komen.

Wie altijd blij is dat hij op tv komt is onze eigen Hugo. Die geeft aan dat hij deze tijd voor geen goud had willen missen, waarbij ik opmerk dat ik juist in deze tijd Hugo voor alle goud zou willen missen. En passant voorspelde Hugo ook nog dat in juli iedereen een spuit heeft gehad en dat we dan moeiteloos met dubbel paspoort op vakantie kunnen. Prinses Alexia liet zich dat geen twee keer zeggen en boekte gelijk een jaartje of wat naar Wales. The place to be als je incognito wilt zuipen, snuiven, hoeren en snoeren, zonder dat de mainstream media beweert dat je aan het studeren bent. Fake nieuws in optima forma, zou Baudet zeggen.

Wat geen fake nieuws was, is dat de Russen een prima vaccin hebben uitgevonden, genaamd de Sputnik. Reden genoeg voor het anti-Rusland regime om uit protest in Bovenkarspel een GGD-teststraat op te blazen. Van mij hadden ze die Keith Bakker op mogen blazen, de verslavingsgoeroe die al zijn hulp in kleine meisjes penetreerde. De viespeuk!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme