2 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week waarin we wederom een optreden zagen van het inmiddels beroemdste duo van Nederland, waarbij zij enkele kruimels verlichting brachten in de nog vrij uitzichtloze situatie. Na afloop was er luid gejuich aan de kant van de vele contactberoepen, minder gejuich door de winkeleigenaren en de horeca werd wederom afgescheept, gelijk aan de erfenis van Bernhard voor prinses Juliana. Dat de kappers weer open mogen is natuurlijk een godsgeschenk, want ook die waren op een haar na failliet. Ook de scholen krijgen weer wat meer ruimte, want klaarblijkelijk heeft de jeugd het zwaar. Zowel werkloze jongeren alsook studenten liggen aan de bedelstaf en zijn aangewezen op de voedselbank. Daarom was het ook niet handig van de gemeente Amsterdam zo’n bank te openen midden in het Vondelpark. De hongerige aanhangers konden zich niet beheersen en zopen en vraten onder het genot van een harde beat hun coronabuikje rond. Nadat deze GroenLinks-stemmers in spe het park hadden verlaten viel het op dat deze bewust kiezende jongeren het milieu en klimaat hoog in het vaandel hadden staan. Een vuilnisbelt achterlaten op één plek is immers duurzaam verantwoord.

Want zeker niet verantwoord is, was de opmerking van Baudet over het Neurenberg-tribunaal. Dat je achteraf beschuldigd wordt van iets wat toen niet strafbaar was, is volgens juristen een juridische doodzonde. Zijn vergelijk was echter buiten elke proportie. Hij had beter een gezellig onderhoud kunnen hebben met hystericus Emma Wortelboer. Baudet haakte na 3 vragen al af en vond het interview ook ‘bij de konijnen af’. Logisch natuurlijk, een wortelboer heeft sowieso een hekel aan konijnen.

‘Wortelen zijn mij te gezond’, zou Denk-spookstatenlid Gideon Everduim zeggen. Net voordat hij zich al declarerend tegoed deed aan etentjes en snoepgoed. Gideon is de enige aanhanger van BLM die energie krijgt van Odekoeken en denkt dat Sinterklaas bestaat. Laat hij zich maar druk maken over Clarence Seedorf, die beweert dat donkere mensen geen kans maken om professioneel trainer te worden van een topclub. Dat Clarence als trainer er niet gekleurd opstaat omdat hij faalde doet vast niet ter zake.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme