2 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was de week der rechterlijke macht. Viruswaarheid-voorman Willem Engel, de enige persoon die zichtbaar nadeel heeft van de gesloten kapperszaken, vond een rechter die besloot dat de avondklok in strijd was met de wet. Net voordat heel Nederland om 1 minuut over 9 aan de polonaise wilde beginnen, had Rutte alweer laten zien dat ook hij een lijntje met de rechterlijke macht had. De beste man had zelfs tijd over om nog even een spoedwedje in elkaar te flansen met als waarschijnlijke uitkomst dat alles blijft zoals het is. Als het aan GL-wappie Klaver ligt blijft alles juist niet zoals het is. Zo wil hij huizen bouwen op Rotterdam The Hague Airport en op de ring A10 West. Begrijpelijk natuurlijk, omdat de leider van de Groene Khmer nu eenmaal een hekel heeft aan groen in de tuin en liever kiest voor asfalt.

Over kiezen gesproken, op 17 maart is het zover. Dan mag iedereen zijn kruisje weer zetten op een vodje papier. Gedoodverfde winnaar Rutte liet de waarde van onze democratie al zien door FvD en PVV bij voorbaat al uit te sluiten voor samenwerking. Vreemd natuurlijk, voor iemand die het woordje ‘samen’ zo’n beetje om de 2 weken door onze strot duwt.

Denk ik aan samen, dan denk ik aan 2. Denk ik aan 2, dan denk ik aan Ivo Niehe die 20 jaar geleden de tieten van Britney aan een kruisverhoor onderwierp. Beide jopen wachten tot de dag van vandaag op excuses, maar ik ben bang dat Ivo daar de ballen niet voor heeft.

Over het gebrek aan ballen gesproken, Sylvana Simons is een beetje boos, omdat ze niet wordt uitgenodigd bij verschillende talkshows. Oorzaak is natuurlijk Ab Osterhaus. Die krijgt tegenwoordig dagelijks 2 nieuwe presentatoren aan tafel. De oplettende kijker heeft natuurlijk al lang gezien dat pandemiemiljonair Osterhaus zelfs zijn eigen whiskyglas meeneemt. Ab is koning van de golf en trotseert ze zelfs al zwemmend in zijn geldpakhuis. Verder nog even aandacht voor Gökmen T., die slaagde voor zijn cursus messenmaken. Een diploma waar Dion Graus zijn vrouw graag voor wil inruilen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme