2 0
Read Time1 Minute, 47 Second

Het was de week van het grootste jeukwoord allertijden, te noemen de Britse variant. Het komisch duo Rutte & De Jong konden er geen genoeg van krijgen. Vooral Hugo wierp zich op als entertainer en goochelde als een Hans Klok nieuwe vaccinatiecijfers op tafel. Dat rekenen niet tot zijn specialiteit behoort werd naderhand wel duidelijk. Grote zorgen om de toename van de Britse variant en daarom was het logisch dat scholen weer open mogen en wij weer online mogen winkelen. Er werd zelfs weer een nieuwe routekaart ontwikkeld. De oude werd destijds geschonken aan oorlogsveteraan Tom Moore, die dankzij deze kaart de weg volledig kwijt raakte en daardoor vele onnodige rondjes door zijn tuin maakte. Helaas heeft held Tom de strijd verloren tegen het kutvirus.

Denk ik aan kut, dan denk ik aan Jolisa Brouwer, die taarten bakt in de vorm van geslachtsdelen en kandidaat was van de Islamitische Partij van de Eenheid van lijsttrekker Arnoud van Doorn. Omdat ze weigerde besneden piemels te bakken werd ze verzocht zich terug te trekken. Achteraf zou ze zeggen: ‘Zo’n grote lul als Arnoud bakt er sowieso niks van’. Wie er ook weinig van bakt is het OMT. Die lekken als een incontinente bejaarde die te laat gevaccineerd is door de GGD. Gelukkig konden deze leeglopende bejaarden snel opgespoord worden omdat hun persoonsgegevens bij iedereen door de bus geduwd zijn.

Denk ik aan gegevens, dan denk ik aan de vogeltelling. Door de routekaart van clownsduo Rutte & De Jong begonnen we met één dooie mus. Ajax telde ook mee en vergat een vink op te schrijven, waardoor topaankoop Haller dit jaar niet op Europees niveau kan acteren. Wie dat wel kan is Lionel Messi. Die verdiende bij Barça reeds een slordige 555 miljoen en moet daarvoor nog wat goaltjes scoren. Gezien de financiële situatie bij Barcelona zou ik persoonlijk voor Messi een Giro 555 openen. Trouwens, een Giro 555 zou ook niet misstaan voor de medewerkers in de zorg, die nog steeds niet hun beloofde salarisverhoging krijgen. Het enige waarvoor ik nu klap is dat er minder kankerpatiënten zijn, zo lijkt het of corona toch nog iets positiefs brengt.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme