1 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week dat kabinet-Rutte III keihard ter aarde stortte. Na jarenlang discrimineren, het schenden van de grondbeginselen van de rechtstaat en een groot bestuurlijk onvermogen mocht Markie Baba samen met zijn rovers de biezen pakken. Na een hard en fel toeslagendebat, met een weergaloze Omtzigt en een felle Geert, bleek nogmaals wat er voor een ranzig leugenachtig spel gespeeld was. Ondanks dat opperleugenaar Mark het onderste uit de zak kreeg bleef deze gek zich als een paling in een snotemmer voortbewegen. Mark had immers weer eens zijn teflonpak aangetrokken, waardoor alle verwijten van hem af gleden als een gebakken ei in een nieuwe Tefalpan.

En denk ik aan een ei, dan denk ik meteen aan Rob Jetten. Nog niet zo’n volgroeide paling als Mark, maar een glasaaltje die zeker net zo glibberig is. Na eerder anti-avondklok te zijn geweest ging kleine Robbie door de knieën en pleitte voor een straatverbod na negenen in plaats van half negen. De reden lag voor de hand. Robbie moet normaliter altijd binnen zijn rond negen uur en zo profiteert hij optimaal van de ons opgedrongen situatie.

Gelukkig geldt de avondklok niet voor iedereen. Zo mogen belangrijke beroepen als maaltijdbezorger en talkshowgasten zich beroepen op een ontheffing. Ook de PvdD krijgt massaal een ontheffing. Zij mogen gewoon hun diertjes uitlaten. Mocht er iemand in de partij geen dier hebben, dan stelt opperdier Ouwehand haar likkertje beschikbaar. Ook verhuurt de partij hondenpakken, zodat de partijleden verkleed de straat op kunnen. Daarbij geldt wel de waarschuwing dat ze plat op de grond moeten gaan liggen als er iemand van KOZP langsloopt. Deze cultuurbarbaren hebben namelijk nu weer het vizier gericht op het ultraracistische carnavalsfeest en zijn voornemens ook dit feest voor een ieder te verzieken. En zo komt ook carnaval op de zwarte lijst. Net zoals het programma RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten. Dappere Dennis kreeg de eis van Talpa om te stoppen met dit programma omdat het te kwetsend zou zijn. Zou Talpa eigenlijk weten wat voor programma’s ze zelf uitzenden?Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme