0 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week dat het duo Rutte en De Jonge weer eens de slechtnieuwsshow mochten presenteren. Met als onderwerpen de verlenging van de lockdown en nog net geen avondklok. Dat van die avondklok snap ik wel, want tegenstanders bezitten immers al de ‘dank je de koekoek’-klok. Vrees is er voor de Britse corona-mutant, die massaal gratis incheckt op Heathrow, om via een korte lijnvlucht de bloemetjes buiten te komen zetten in ons mooie Nederland. Vrees is er ook voor jihadbruid Angela B., die getrouwd bleek te zijn met een IS-kopstuk. Het feestje werd gevierd in een Utrechts park, waar na afloop alle cadeautjes werden begraven.

Wie even geen feestje viert is Lodewijk Asscher. Die gooide de handdoek, omdat hij medeverantwoordelijk is voor de puinhoop bij de belastingdienst inzake de toeslagenaffaire. Als Lodewijk dit al had gedaan toen hij Amsterdam financieel bankroet achterliet was er nu niks aan de hand geweest. Leve de baantjescarrousel en nu wegwezen en nooit meer terugkomen.

Wie wel weer terug kwam was woordfrutselaar Akwasi. Die vond de vraagstelling aangaande de dreigementen aan Sint en Piet op de Dam niet netjes. Zo dwong hij presentator Van der Steeg om het gesprek te wissen en nam hij ook gelijk wat laptops mee. Dat Van der Steeg besloot te wissen kan je gerust een zwarte bladzijde in de journalistiek noemen. Maar gezien het criminele verleden van Akwasi volkomen verklaarbaar.

Over een crimineel verleden gesproken, Ali B en Waylon hadden een hoogoplopende ruzie tijdens The voice of Holland. Of de ruzie ging om een zangtalent of een slechte zending coke is op dit moment nog niet bekend. Ruzie is er ook op de woningmarkt. Asielzoekers krijgen voorrang op een huis. Gelukkig komt er dan weer plaats vrij bij de opvang zodat onze kinderen met een gerust hart het ouderlijke nest kunnen verlaten, zelfs als ze dus lager in de pikorde staan. Overigens niet te verwarren met de prikorde, want zelfs in de rij voor een spuit is het kaartje trekken. Wel een genderneutrale, want de vrouw onder de heer kan echt niet meer.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme