0 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van het nieuwe jaar, van nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden, maar er moest ook nog met wat oud zeer afgerekend worden. Daarom toogden veroorzakers van de grootste naaicampagne die Nederland rijk is, genaamd de toeslagenaffaire, naar het Catshuis. Omdat het hier de grootste, schofterigste en meest mensonterende verkrachting van de rechtstaat betrof, werd het Catshuis voor deze gelegenheid omgedoopt tot Ketshuis.

Mocht u denken dat de aanstichters van dit leed hard gestraft zouden worden, dan heeft u het mis. Nee, geen Amerikaanse praktijken hier in Nederland, alhoewel wij ook wel wat clowns aan het roer hebben. Deze clowns kregen onderuit de zak, inzake het prikbeleid. Vriezers vol met vloeistof lagen te wachten tot er eindelijk een programmaatje uit de koker rolde, zodat er begonnen kon worden met vaccineren. Geert trok fel van leer, net als Jesse, Robbie en, last but not least, Lodewijk Asscher. Schaamteloos brulde hij mee, om zo zijn eigen grove fouten te maskeren.

Wie ook liep te brullen was luxepoppetje Estelle. Die flikkerde haar laatste centen over de balk in het puissant rijke Dubai en profiteerde, als een volleerd golddigger, nog even mee van de vrijgevigheid van voorleeszanger Lil Kleine. Estelle had zich beter kunnen opdringen aan Max Verstappen, die is immers gewend om op racebanen te presteren. Maar helaas, Max is weer bezet. Wie voorlopig niet bezet is, is B-acteur Ferry Doedens. De werkloze Doedens verkoopt nu zijn lichaam online en krijgt dus toch weer wat lijn in zijn leventje. Ferry had zich beter kunnen laten opsluiten en laten filmen in een huisje met andere werklozen. Wedden dat hij de godganse dag met zijn duimpje omhoog had gelopen?

Wie ook een duimpje omhoog kreeg was onze eigen Patricia La Paay. Die kwam op het briljante idee om Diergaarde Blijdorp te redden van de ondergang. Dat Blijdorp zijn naam moest veranderen in Glijdorp kwam niet door de arbitrage, wat wel gebeurde in Terneuzen. Daar sieren de letters TER met 2 neuzen het dorp. Een dildo met 2 oren werd in Stavoren afgekeurd.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme