2 0
Read Time1 Minute, 40 Second

Het was de week dat opperbaas Mark vanuit zijn torentje in Den Haag het ongehoorzame volk toesprak om een bijna volledige lockdown op te leggen. Het meest storende van deze klotespeech was wel het feit dat Mark constant door de fluitende demonstranten heen zat te ouwehoeren. Is er dan helemaal geen respect meer voor vrijheid van meningsuiting? Naar zijn vrijheid kon reserve-buitenspeler van Ajax PRO-MES in ieder geval fluiten. Deze lijnflitser moest heel even de bak in, omdat hij verdacht wordt van zonder schijnbewegingen een mes in iemands knie te hebben gepasst. Normaliter zou je zeggen ‘waar rook is is vuur’, maar met zo’n achternaam ben je hoe dan ook verdachte van elke steekpartij die zich ergens ter wereld afspeelt.

Wie ook ergens ter wereld speelt is notenlezer Lil Kleine. Dit irritante onderkruipsel filmde zichzelf vanuit een zonnig Dubai met de mededeling dat heel in coronaverblijvend-Nederland een dikke, sorry, een kindervinger kon krijgen. Als het aan mij ligt mag hij daar zelfs heel lang blijven. Maar eerlijk is eerlijk, ik begrijp Kleine wel. Want wat heb je nu in godsnaam in Nederland te zoeken? Behalve als je in Urk woont, want daar is het elke avond feest. Zo’n feest zelfs, dat de sterke arm meermalig hard moest optreden. Terecht natuurlijk, want ook op Urk moet er één lijn getrokken worden.

Wie elke kerst een bepaalde lijn trekt is Dreetje Hazes. Naar verluidt vroeg hij vorig jaar kerst ijskonijn Bridget ten huwelijk. Nadat hij weer bij zijn positieven kwam, was dit jaar de eer aan zijn eerste liefde Monique. Bridget voelde zich als een door de belastingdienst geschoffeerde toeslagouder, met dien verstande dat Bridget aftrekposten te over heeft. Wie ook flink geschoffeerd werd is deugneus Johnny de Mol. Die schijnt zijn vorige vriendin alle hoeken van de kamer te hebben laten zien. Johnny, niet vies van een paar klappen, verkondigde dat hij zich door dit nieuws nogal down voelde. Eigenpijper Johnny solliciteerde zo naar de hoofdrol in zijn eigen programma.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme