3 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het was weer eens de week van het duo Wir en War, die opnieuw ten tonele mochten verschijnen om hun Slechtnieuwsshow op te voeren. De geïndoctrineerde aanwezige journalisten hadden het dan wel over de horeca, maar ze vergaten de juiste vragen te stellen, zoals ‘Hoe komt het dat de besmettingen blijven oplopen, terwijl de horeca potdicht zit?’ Geslepen ging de focus van beperking van bewegingen, naar niet langer dan 15 minuten bij elkaar zijn. Het geweldige idee van Mark om tijdens de kerstdagen de maaltijd bij een restaurant af te halen werd met gejuich ontvangen.

Een bevriende restaurateur in het Amsterdamse voegde de daad bij het woord en leukte zijn buitenkeukentje op met wat schapenvachtjes. Helaas vond de sterke arm der wet dat weer iets te uitnodigend, want te gezellig en dus kans op drukte. Het verweer van de eigenaresse dat de vachtjes gekocht waren bij de IKEA en dat ze daar 2 uur voor in de rij had gestaan raakten de gehoorzame makke politieschaapjes in wolfskledij niet. Over makke schaapjes gesproken , cabaretier Youp van ‘t Hek weigert nog langer grappen te maken over de islam, bang dat ook zijn kop gaat rollen. Gelukkig blijft het wel veilig om christenen, joden en homo’s op de hak te nemen. Mochten deze groepen ook voor de korte lont gaan, dan heeft Youp een probleem. De kans is dan groot dat we hem opgesloten, van achter genaaid en daarna gekruisigd terugvinden.

Wie ook genaaid werd was AZ-trainer Slob. Die koos voor een stapje achteruit en werd resoluut ontslagen. Terwijl je met zo’n achternaam zelfs Barcelona kunt trainen. Naar verluidt wordt er overigens ook flink genaaid bij D66. Ene Van Drimmelen schijnt adviseur ‘grensoverschrijdend gedrag’ te zijn. Sigrid Kaag, al winkelend in een explosief gestegen Poolse super, zoekende naar een nog grotere doofpot, wist van niks. Helaas was CDA-kandidaat kamerlid Lucille Werner haar een fractie voor en kocht net het laatste exemplaar. Duidelijk dat het ook bij het CDA met De Jonge en Werner niet echt vloeiend loopt.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme