2 0
Read Time1 Minute, 50 Second

Het was de week van de sobere, nu nog redelijk traditionele, intocht van de goedheiligman. Wel weer zonder zijn vriendelijke, persona non grata verklaarde, gebruinde helpers. Enkele Klaas- en Zwarte Pietsympathisanten hadden het idiote idee opgevat om dan maar in Weesp een zeurpiet van zijn bed te lichten. Onbegrijpelijk natuurlijk, want criminelen moet je door de sterke arm laten oppakken. Want dat criminelen worden aangepakt zagen we aan Captain Henk. Deze zachtaardige motorrijder moet 10 jaar brommen, vanwege zijn escapades bij een criminele organisatie. Overigens nooit geweten dat Henk werkzaam is geweest bij de belastingdienst in tijden van de toeslagenaffaire.

Nu ik het toch over een affaire heb, dan denk ik gelijk aan GroenLinks-koning Klaver. Die had wederom weer wat uit te leggen inzake nummer 9 op de kandidatenlijst Kauthar Bouchallikht. Het schijnt dat zij nauwe banden heeft met het moslimbroederschap. Wees eerlijk, de sharia zou in haar partij niet misstaan en als ze in maart compleet worden genegeerd, dan kan je rustig spreken van een Arabische lente. Hoe die lente er trouwens voor ons komt uit te zien, geen idee. Want na de persconferentie van het komische duo Rutte & De Jonge weet niemand waar hij aan toe is. Ach, we kunnen weer naar pretparken, zwembaden, dierentuin, musea en de bibliotheek, maar de horeca blijft dicht om zoveel mogelijk bewegingen van mensen te voorkomen. Een logica waarvan onze verlosser Cruijff zich waarschijnlijk in zijn graf omdraait.

En als we de routekaart van De Jonge zouden volgen, dan zijn we nog 100 jaar bezig om thuis te komen. Ongeacht wie hem leest. Daarom is het wachten op een vaccin, dat opvallend snel gemaakt is. Normaliter duurt zoiets 10 tot 15 jaar, maar nu was het binnen een jaar gepiept. Dan vraag ik mij toch af wie zich in alle andere gevallen 9 tot 14 jaar verrijkt heeft. Maar je weet, het doel heiligt de middelen. Allen kan topkeeper Pim Doesburg daar niet meer over meepraten. Deze ballenvanger heeft zijn laatste bal gevangen. En dan heb ik het niet over de ballen van Glennis Grace die verkleind zouden zijn. Logisch ook, want als je tieten groter worden dan je ego moet je er wat aan laten doen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme