3 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was de week van de nieuwe coronaregels. Klaarblijkelijk gaat het volgens de cijfers niet echt goed en moesten de regels keihard worden aangescherpt. Het resultaat is dat wederom de horeca de lul is, gevolgd door de voetbalsupporter. De grootste coronaklusters, leerlingen en hun scholen, ontspringen de dans. Mijn idee: neem je schoolboeken mee naar de kroeg en neem ze in het weekend mee naar het stadion. Dat is volgens mij en het RIVM de enige oplossing het virus te vermijden. Doen we dit niet, dan staan we binnen no time weer te klappen voor de zorg.

Voordeel is wel dat klappen geen geld kost. Thuiswerken daarentegen kost veel meer. Logisch dat rijksambtenaren een dikke bonus krijgen. Anders kan je al die extra bakken koffie die je thuis drinkt niet bekostigen. Zo raar is het toch niet dat koffieleuten meer wordt beloond dan mensenlevens redden? Met alle respect, maar na het zien van het komisch duo Rutte & De Jonge verbaas ik me nergens meer over. Waar ik dan wel weer verbaasd over ben, is dat winkeliers zelf maar moeten beslissen of de klant een mondkap op moet of niet. Deze reeds geplaagde winkelier moet in het eerste geval kennelijk bij de deur aan chagrijnige consumenten verkondigen dat ze een doekje moeten dragen. Kortom, geen omzet en wel voor rotte vis uitgemaakt worden. Den Haag bedankt!

Over rotte vis gesproken, dan denk ik spontaan aan het debat Trump-Biden. Zo’n groot land, zoveel inwoners en dan 2 gasten die de baas willen spelen. Ach, wat hebben wij het dan goed. Wie het minder goed heeft is eigenpijper Gordon. Eerst een lege toko, daarna een prijsstijging van de coke en dan ook nog overvallen worden, schijnbaar voor een dikke Rolex. Persoonlijk denk ik dat het om een ripdeal ging. Nu de dader is gepakt beveel ik Roethof als advocaat aan. Deze irritante wetskenner kan de grootste kindermoordenaar nog vrijpleiten. Roethof wil Gordon graag bijstaan, in ruil voor wat DNA in zijn slipje. Over DNA gesproken, doventolk Irma liet zien hoe je hoesten vertolkt voor de doven onder ons. Gewoon in het vuistje.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme