4 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het was de week van de hashtag #ikdoenietmeermee. Vele onbekende tobartiesten zonder schnabbel wilden weer eens in de schijnwerpers staan, zodat aandacht hun deel was. Dat deze tobbers juist Famke Louise hadden uitverkozen als woordvoerder zei al genoeg over hun gedachtegoed en intelligentie. Rampke Louise werd door de redactiebloedhonden van Jinek als jachttrofee aan tafel gezet. Daar bleek overduidelijk dat Rampke niet vooraan stond toen de hersencellen werden uitgedeeld. Evengoed toonde ze wel de ballen om daar te zitten, en nog meer ballen toen ze haar excuses voor het dramatische optreden aanbood. Ik denk dan: ach Famke, maak je niet druk. Een tweede intelligente lockdown is sowieso niet aan jou besteed en je medestanders trokken al veel eerder de keutel terug.

Wie geen keutel terugtrok was het Openbaar Ministerie, die trouw-aso Grapperhaus achteraf dus toch een boete gaf. Niet omdat ze dit wilden, maar wel omdat anders vele aan de burgers opgelegde coronaboetes moesten worden terugbetaald. Helaas viel er dus niks te juichen. Wie ook niet mochten juichen waren supporters in De Kuip. Rutte was er als de kippen bij om te verkondigen dat deze supporters vooral hun bek moesten houden en alleen mochten zingen bij een trouwfeestje van één van de zittende ministers. Wie volgens Baudet figuurlijk haar bek moest houden was doventolk Irma. Dat was niet tegen dovemansoren van een docente filosofie gezegd, die Baudet het liefst wilde vermoorden.

Over moorden gesproken, Taghi, nog niet zo lang geleden de meestgezochte crimineel van Nederland, blijkt ernstig mishandeld te zijn tijdens en na zijn arrestatie. De beelden logen er niet om. Een schrale troost voor dit uitschot is dat hij er zelfs dan nog altijd beter uitziet dan zijn advocate Weski. Ook voor Frank de Boer is er een schrale troost. Hij mag het Nederlands elftal gaan trainen. Dit was zeer tegen de schenen van Umberto Tan, die liever een gekleurde trainer voor de groep had gezien. Frank, niet vies van compromissen, heeft daarom voorgesteld om elke wedstrijd, geschminkt als Piet, op de bank plaats te nemen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme