8 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week van de onrust. In verschillende steden gingen chirurgen, doctoren en andere hoogopgeleiden de straat op om eens lekker te rellen tegen politie en de niet aanwezige ME. In dit geval zou ik etnisch profileren en alle roomblanke mensen uit de wijk halen om ze onder te brengen in wijken waar iedereen er wel trots op is om Nederlander te zijn. By the way een advies voor demonstrerende boeren, kleed je als uitschot, schijt op ons systeem en niemand legt je een strobreed in de weg.

Wie ook geen strobreed in de weg wordt gelegd is het duurzame zoutliefhebbende bedrijf Unilever. Deze jaknikkers doen de welbekende zigeunersaus in de ban. Alle zigeuners zijn crimineel en dus negatief. Het doorschuif bedrijf Bol.com gaat ook mee in die onzin, want kleur bekennen kost nu eenmaal klanten. Bol.com overweegt zelfs hun naam te veranderen om fatshaming tegen te gaan. Geen idee of Bol de verkoop van zigeunersaus ook stopt, een kwestie van Maggi-wel of Maggi-niet. Wat zeker niet meer mag is Maurice de Hond op LinkedIn. Maurice, verzamelaar van data, mag niks meer over corona oreren. Althans niets meer wat tegendraads staat op ons politiek beleid. Wij laten onze oren liever hangen naar mensen die opzichtelijk vaak in de fout zijn gegaan qua regelgeving aangaande corona. Saaie Femke pakte haar kans en gaat eindelijk handhaven. Dus als je al demonstrerend met of zonder een boerka niet op 1,5 meter van elkaar zit in horecagelegenheden word je opgepakt , gemarteld en verplicht Groen Links te stemmen.

Mocht het helemaal fout gaan dan word ME uit de Schilderswijk, Kanaleneiland, Amersfoort en andere steden ingezet om de orde te handhaven. Deze getrainde schietschijven hebben toch geen moer te doen. Wie wel een moer te doen hebben zijn onze zorgmedewerkers. Helden die een paar maanden geleden gouden bergen werd beloofd, maar nu weer, zoals verwacht, compleet genegeerd worden. Mocht er een tweede lockdown komen dan stel ik voor om elk uur buiten te staan en zeker 10% harder te klappen voor deze politiek genaaide doelgroep.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme