9 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was de week van Bas. Bas, 24 jaar oud, besloot in te grijpen toen criminelen hun zinnen hadden gezet op een Rolex-horloge. Bas werd ter plekke geliquideerd door een idioot die sowieso niet op straat los hoort te lopen. Maar in Amsterdam doen ze niet aan preventief fouilleren omdat Femke bang is voor etnisch profileren. Beste Femke, dit zijn gewoon Nederlanders die liever geen Nederlanders zijn, dus mijn advies: Ga voor preventief. Held Bas had beter weg kunnen rennen, maar zijn gevoel voor recht deed hem de das om.

Het was beter geweest om een volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer te spelen als er gestemd moet worden over andere helden die meer salaris willen voor hun ongewaardeerde hulp aan zieken, gewonden of stervenden. Misschien een optie om de beloningen van vergadergekkies in de zorg aan de echte bikkels te gunnen? We zouden ze ook een betaald dagje naar het strand kunnen geven, want daar zijn ze klaarblijkelijk keihard nodig. Vecht-, schiet- en steekpartijen zijn daar namelijk de normaalste zaak van de wereld geworden. Je kan het natuurlijk verwachten als je een badplaats Blankenberge noemt dat het in deze tijd wat weerstand oproept. Taak voor de gendarmerie om keihard op te treden. Helaas werden die ingezet om een supermarkt in Twente te sluiten in verband met corona. Ik gok dat Femke, Jesse, Robbie en al die andere linkse hypocrieten daar wel wat van vinden. Een supermarkt is immers geen Bas.

Wie zeker geen Bas is, is Ferry Doedens. Ferry is eindelijk dan echt ontslagen. Nadat hij eerst hele verhaallijnen door zijn neus liet glijden verklaarde hij niet de oorlog aan corona en dan moet je gewoon kleur bekennen. Wie ook kleur bekend is opruier Akwasi. Deze kopschopper wil graag een partij met kleur in de kamer. Dus niks verbinden, maar een vorm van apartheid waar hij eigenlijk zo tegen is. Met enkel Golden Retrievers in de kamer maak je enkel de PvdD blij. Wie niet zo blij was, is een lesbische asielzoekster die overgoten werd met heet water. Maar dat schijnt in bepaalde culturen heel normaal te zijn.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme