9 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week van het oplaaiende coronavirus. Waarin waarschijnlijk meer mensen zich lieten testen, dus logischerwijs zijn er meer besmettingen bekend. Hang heel Nederland vol met flitspalen en het percentage verkeersovertredingen zal stijgen. Evengoed een reden om op de rem te trappen. Het advies om Rotjeknor te mijden klonk natuurlijk als muziek in de oren. In Amsterdam moeten er op bepaalde plekken dan weer mondkapjes gedragen worden. Dat corona een eigen wil heeft is nu wel duidelijk. In de ene straat is er kans op een besmetting en een straat verder is er niks aan de hand. Bij AFC Ajax was wel wat aan de hand. Daar werden meerdere besmettingen geconstateerd. Niet zo vreemd natuurlijk, omdat de neus bekend staat als katalysator van het virus.

Wat geen virus was, maar evenwel schokkend nieuws, is dat Rob Jetten werd gevraagd als zaaddonor. Ik zie het al voor me, een rukkende Jetten met in zijn ene hand zijn Arie en met de andere hand zijn afglijdende bril omhoog drukkend. Ejaculerend in een milieuvriendelijk bakje dat met een bakfiets wordt afgeleverd bij een zaadbank. De aanvrager in kwestie is inmiddels aangeklaagd voor het bewust schade toedienen aan de Nederlandse samenleving. Wie geen schade meer kan aanrichten is Juan Carlos, de oud-koning van Spanje. Deze sjacheraar werd uit eigen land verbannen wegens corruptie. Bij navraag is gebleken dat onze koning Willem hem zijn vakantiehuis in Griekenland heeft aangeboden. Inclusief gebruik van zijn 2 miljoen kostende bootje, zodat hij rustig kan blijven genieten van corruptie. Ook al zegt Willem dat hij er een broertje dood aan heeft.

Mocht je evengoed Juans verlaten land willen bezoeken, boek dan een tokkievlucht bij KLM. Het schijnt dat je elkaar daar de mondkapjes van het gezicht mag meppen. Inderdaad, vliegen wordt steeds leuker. Wat niet leuker wordt, behalve voor de sensatiezoekers onder ons, is het wielrennen. In een gezellig Nederlands onderonsje tijdens een sprint in Polen werd wielrenner Jacobsen de dranghekken in gelanceerd door Groenewegen. En nu maar hopen dat de aerosollen hun werk niet doen in het ziekenhuis. Zou Van Dissel dat eigenlijk weten?Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme