10 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was de week van turnend Nederland. De dames van elastiek kwamen als een Wammes uit de kast. Geen prestatieverhogende middelen, maar een scheldende, vernederende trainer met losse handjes zorgde voor een topsportklimaat. Meiden werden opgehangen in de ringen, uit elkaar getrokken op een rekstok en sommige moesten zelfs over een paard heen. En dat gebeurde dus al jarenlang, was ook al jarenlang bekend en niemand deed wat. Deze lieve, jonge, lenige dames werden moedwillig naar de slachtbank geleid.

Wie ook naar de slachtbank gaan zijn de diertjes die onderdeel uit mogen maken van het offerfeest. Rijen dik staan de schaapjes te wachten op het heilige gebed en een bot mes. Al zagend moet het strotje door. Nu geen PvdD- of NSB-leidster Ouwehand die haar vinger opsteekt. Maar wel weer een NVWA die ‘toevallig’ de andere kant op kijkt en niet ziet dat slachtwarm vlees al stuiptrekkend in de achterbak van een oude Mercedes wordt vervoerd . Geert Wilders had wel het lef en kreeg gelijk offerverwensingen naar zijn hoofd, ongeveer gelijk aan hetzelfde lot als al die arme schaapjes. Geen OM die daar naar kijkt. Maar Geert is dan ook het zwarte schaap en voelt zich nu als een kalkoen voor de kerst of als een lammetje in de nacht op een kinderboerderij.

Wie ook het zwarte schaap werd is burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans van de gemeente Oss. Die oreerde in een videoboodschap dat ze er alles aan gedaan heeft om Arie den Dekker te helpen. Dappere Arie stond op tegen criminaliteit en werd daardoor slachtoffer van dezelfde criminelen. Super Arie werd lastige Arie en dat vinden gemeentebestuurders nu eenmaal onprettig. Toen Arie brandend de dood vond prevelde wazige Wobine dat kosten nog moeite gespaard waren om hem te helpen. Met 3 verfilmingen van Pinokkio in de zomermaanden deed Buijs een gooi naar de hoofdrol. Wie ook weer even de hoofdrol heeft gekregen is good old Joran van der Sloot. Deze moordenaar bleek besmet met corona en heel Nederland hoopt natuurlijk dat hij spoedig zal genezen. Het ultieme bewijs dat zelfs heel Nederland opgaat voor de hoofdrol van Pinokkio.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme