27 3
Read Time1 Minute, 52 Second

Ik heb helemaal niks met complotgekkies. Niet alleen omdat ze irritant zijn vanwege hun belachelijk irrationele denkbeelden, maar vooral omdat ze in de weg lopen van mensen die daadwerkelijk een echt probleem ontdekken. Neem al dat gejank over 5G. Het loopt nu en niemand heeft er last van. Al die protesten en in de hens steken van die palen was dus werkelijk voor niks. Toen 5G “aanging” nam het aantal Corona-patiënten juist weer af. Dus hoor je ze er niet meer over. Nu zitten ze nog steeds op Bill Gates, die via chips in zijn vaccinaties ons wil besturen. Maar als je echt iets vreemds waarneemt in het hele pandemieverhaal en dat naar buiten brengt zit je al snel in de hoek bij deze koekies. En daar wil je niet zitten. Dus houden veel mensen maar hun mond.

In het AD staat vandaag: ‘Burgemeesters die zien dat het op sommige plekken te druk wordt, mogen gaan experimenten met een lokale mondkapjesplicht of met andere maatregelen die het gedrag van mensen beïnvloeden.’ Nu heb ik weinig vertrouwen in politici, maar in burgemeesters al helemaal. Niet door het volk gekozen en vaak als erebaantje na bewezen diensten aan BV Nederland. Kijk maar eens naar de burgermoeder van onze hoofdstad en je weet genoeg. Dus dit soort mensen gaan straks experimenteren met onze vrijheden. Zij gaan ons gedrag beïnvloeden. Lekker is dat. Zo hadden wij hier in Bergen een burgemeester van GroenLinks huize die een bijzondere hekel had aan de horeca. Die kan dus gewoon naar believen zo’n hele tak platleggen en dat als corona-experiment goedpraten. Maar het wordt erger.

Ook zal er volgens Bruls gekeken worden naar het tijdelijk inperken van vrijheden. ‘De meeste besmettingen vinden thuis plaats, maar daar kunnen we niet ingrijpen. We gaan verder uitzoeken of daar iets aan te doen is.’ U leest het goed. Burgemeesters gaan dus niet alleen uw vrijheden buiten de deur beperken, ze willen nu ook in uw huis “ingrijpen”. En dan gaan bij mij alle alarmbellen af. Niemand gaat bepalen wat er in mijn huis gebeurt. Zeker niet een of andere flapdrol met een ketting om die een baantje heeft gekregen van Den Haag.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme