21 0
Read Time24 Second

De NOS is onafhankelijk, zegt ie gewoon. Hahahahahahahahhahahaha! “Volstrekt onafhankelijk”, terwijl je staatsmedia bent. Betaald door politici. Hahahahahahahahhahahaha. We hebben geen agenda, zegt ie gewoon. Hahahahahahahahhahahaha. “Geen agenda”, terwijl het NOS Journaal alles met een agenda doet. Kijk maar naar hun divibokaal. Hahahahahahahahhahahaha. Ze zijn valide, zegt ie gewoon. Hahahahahahahahhahahaha. “We zijn valide”, terwijl het bulkt van de propaganda en fakenews. Hahahahahahahahhahahaha.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.