7 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week van…niks. Eigenlijk een doodsaaie week. Er was wat ophef om de op handen zijnde aankoop van een boerderij door harde werker en buffelaar Volkert. Een optrekje van een slordige 6 ton, opgebracht door de belastingbetaler met goedkeuring van zijn opdrachtgever. Uit navraag bleek dat Volkert er van af heeft gezien omdat er teveel aan de boerderij moest gebeuren. Volkert en werken gaan niet zo lekker samen.

Over optrekjes gesproken, kopschopper Akwasi zag zijn nieuwe klaaghonk in Weesp plots voorbij komen op social media. Glazenwasser Barry, gooide in één tweet zijn eigen ramen in en kwam zodoende zonder werk te zitten. Met de komst van Akwasi heeft de gemeente Weesp de populaire Zwarte Pietenclub ‘Hoor wie jokt daar’ aangeduid als een criminele organisatie. Over criminele organisaties gesproken, het CDA maakte een potje van hun lijsttrekkersverkiezing. Halverwege de eerste ronde werd de boel stopgezet omdat het beveiligingssysteem onveilig zou zijn. Of deze partij met het beveiligingssysteem Pieter Omtzigt bedoelde is niet duidelijk, maar wel aannemelijk. Op een Holland’s Got Talent-manier werd de uitslag bekend gemaakt. Hugo ‘Vergeet je tandenborstel niet’ met zijn kicke sloffen gaat het allemaal samen doen. Nou ja samen, in ieder geval niet met bewoners van verzorgingstehuizen , niet met het personeel en zeker niet met Diederik Gommers.

Jesse Klaver liep in zijn blote kont een ererondje door zijn verre van groene tuin, al schreeuwend: ‘Alles over rechts is nu uitgesloten’. Weet Jesse veel dat juist het uitsluiten momenteel een heikel puntje is. Heb ik het over heikele punten dan denk ik aan de coverfoto van de Linda. met Linda. En denk ik aan Linda, dan denk ik aan Gooise vrouwen en met name aan huishoudster Tippi Wan. Want Tippi mag niet meer in deze tijd. Schofterig natuurlijk omdat in deze werkloze coronatijd de banen niet voor het oprapen liggen en dan moet je ook nog eens passen voor een baantje. En geen werk is geen geld en zonder geld is het onmogelijk om op een terras te zitten. Behalve als je zelf serveert, maar of dat mag?Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme