9 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week van de start van de Formule 1. Van deugcoureurs die door de knieën gingen en realiteitsracers die bleven staan. Zo ook onze Max, die daardoor het racismekarma over zich afriep en het racetoneel moest verlaten. Wie ook het toneel moet verlaten is de gaper. Terwijl deze gitzwarte gast geen ene mallemoer met racisme te maken heeft en slechts enkel een symbool is voor apothekers en drogisten. Helaas is in deze verrotte BLM-tijd alles wat donker is een probleem. Daar weet lego-Hazes op de Dam van mee te praten. Deze puur Amsterdamse volkszanger werd onthoofd als een Johan van Oldenbarnevelt in Den Haag. Johan, die nog steeds waakt over het torentje, is tot op heden nog niet omver getrokken. Maar als BLM elk beeld neer moet halen gaat het op werken lijken en dat is net waar dit soort lui een hekel aan hebben.

Waar steeds meer mensen een hekel aan gaan krijgen is aan de boeren. Waar de media deze harde werkers afschilderen als relschoppers worden de echte relschoppers, lees BLM, onthaald als helden. Ik gun onze boeren een weekend vakantie, relaxend in een mega racistische master bedroom met een tv die enkel Veronica Inside uitzendt. Alles beter dan de tv-programma’s in de States waar Trump maar blijft oreren. Gelukkig krijgt hij concurrentie van Kanye West en Paris Hilton die een gooi willen doen naar het presidentschap.

Erik – wegkijkende – Mouthaan juichte dit initiatief toe ten behoeve van een beter en Mouthaanloos Amerika. Mocht nepjournalist Mouthaan stoppen met zijn superlinkse gebrabbel dan ligt er een contract klaar bij de KNVB. Erik mag dan de nieuwe wedstrijdbal met de gezichten van elf hiphopartiesten aan voetbalminded Nederland presenteren. De enige bal die, als hij per ongeluk in het publiek wordt geschoten, nog sneller door het publiek wordt teruggegeven. En als we het dan toch over publiek hebben dan denk ik aan al die beschaafde knakkers in Albufeira, die coronatechnisch niet echt lekker bezig zijn en vechtend over de straat rollen. Wetende dat een reisje Knokke vele malen goedkoper was geweest.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme