9 0
Read Time1 Minute, 32 Second

Het is inderdaad vrijdag, maar niet de vrolijke zoals gewoonlijk. Want Roddelpraat staat weer even on hold. De eerste keer was het omdat de producent ons op straat zette omdat Patty Brard had geklaagd. Ook had het management van Nikki Tutorial gebeld. Ik had immers een puberaal grapje gemaakt. Ik zei: Nikki, voorheen met pikkie.

Nu is dat naast een stom rijmpje ook nog eens waar. Dus ja, niet heel leuk misschien, maar geen reden tot bellen, lijkt mij. Niets is minder waar. Ik werd een week lang met de dood bedreigd uit deze tolerante LGBTIQ+ hoek en we werden gewaarschuwd dat we voor het leven gedeplatformd zouden worden. Nu ben ik niet heel goed te bedreigen. Ik doe het dan namelijk extra. Ook kinderachtig misschien, maar ik laat me nou eenmaal niet bedreigen. Zeker niet door mensen die zeggen dat ze een inclusieve samenleving willen, maar dan zonder alle mensen die ze stom vinden.

En deze week heeft Talpa het kanaal van Dennis Schouten uit de stal geschopt. De reden was dat ik iemand citeerde. Ik zei tranny, omdat een tranny dat zei, maar tranny mag alleen gezegd worden door een tranny, zo bleek.

Deze gekte is niet aan mij besteed. Ik heb maar een regelgever in het leven en dat is de wet. Al die andere onzin heeft alleen maar met emotie te maken. Vaak van mensen die die emotie niet onder controle hebben. Enfin, daar kregen Dennis en ik weer ruzie over.

Maar ik kan bij deze vertellen dat we in gesprek zijn om Roddelpraat voor een derde partij te gaan maken. Eentje met minder lange tenen, hoop ik.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme