56 3
Read Time1 Minute, 17 Second

In deze tijden van waanzin, fatsoen en ruggengraten als tuinslangen is het altijd fijn als er iemand wel karakter toont. Jan Dijkgraaf stapte op als columnist bij Radio Veronica omdat hij niet mocht doen waar hij voor ingehuurd is, namelijk een ongezouten mening geven over iets of iemand. Veronica, eens de meeste ordinaire omroep en daarna zender van het land, heeft zich in een paar weken tijd omgevormd tot een soort NPO van het allerergste soort.

Wilfred heeft een nieuwe weg gevonden, na de laatste uitzending van Veronica Inside waarin hij Johan Derksen aan de schandpaal nagelde. Wat er daarna is gebeurd is bekend. Maar blijkbaar moet alles nu alleen nog maar leuk, gezellig en grappig zijn en past een column waarin Gordon, toch niet echt het toonbeeld van reinheid, wordt afgezeken niet meer in het concept. Ik wens Veronica, dus Talpa, heel veel succes op deze ingeslagen weg. Alleen denk ik dat ze hun volledige doelgroep verliezen met dit gebuig en gebuk. En dan lopen de sponsors harder weg dan na een “foute” grap.

Dennis Schouten werd ook al uit de stal van John de Mol geflikkerd omdat notabene ik de term tranny citeerde uit de mond van een tranny. Ik hoopte dat de woordeninquisitie en grappentaliban iets de NPO of voor de Volkskrant en hun patiënten zou blijven, maar deze deugtyfus heeft nu ook al de platte commerciëlen in haar greep. Dus we kunnen stellen dat de gehele media gek zijn geworden. Gelukkig is er nog internet.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme