67 11
Read Time1 Minute, 52 Second

Ik ga iets doen wat in weldenkend Nederland nog niet gebeurd is. Ik neem het op voor Wilfred Genee. Ook ik zat met stijgende verbazing te kijken naar zijn manier van doen afgelopen maandag in de afscheidsuitzending van Veronica Inside. Ook ik moest een beetje in mijn mond overgeven over zijn politiek correcte toneelstukje. Ook ik noemde hem een Judas en een matennaaier. Maar toen beschikte ik niet over de kennis die ik nu heb.

Kijk even naar het item van Dennis. Hoeft niet helemaal, maar zapp ff door naar 6:30. Van der Gijp: “Klaas Dijkhoff die hem appt. Alexander Pechtold die hem appt. Het koninklijk huis die hem appt.” Goedemorgen! Wilfred is onder druk gezet door de hoogste zedenprekers van dit land. Onze Vaderlandse Ghandi’s, oh wacht die is tegenwoordig ook fout. Onze Vaderlandse Martin Luther Kings hadden hem geappt. Zuiverder dan deze mensen zijn er, op Jezus Christus na, in de geschiedenis niet te vinden. Ik begrijp wel dat je dan door de knieën gaat.

Ok, Dijkhoff geeft leiding aan de partij die vaker liegt dan de waarheid zegt. Die de zorg heeft gesloopt, waardoor we veel meer doden hebben door Corona, dan als ze niet alles en iedereen hadden wegbezuinigd met hun marktwerking. En ok, de VVD is de partij die elk jaar de bokaal wint voor de meeste en ernstigste integriteitsaffaires. Maar toch! En ok, Alexander Pechtold liet zich met een penthouse omkopen, alwaar hij tijdens zijn huwelijk een andere vrouw bezwangerde en die verplichtte een abortus te plegen. Dat deed ze niet en heeft hij zijn eigen kind nog niet erkent. Maar dat kan iedereen toch gebeuren. En ach ja, de koning. Zoon en kleinzoon van SS’ers. Hoofd van een van de corruptste families van Europa. De man die tijdens een pandemie, waardoor het MKB op sterven na dood is, een speedboot van twee miljoen bestelt om aan een door ons betaalde steiger in Griekenland te hangen. Als dat zuivere soort je app’en en vragen of je het land door deze racisme-epidemie wil helpen, dan doe je dat. Zelfs een man zonder ego, als Wilfred, kan daar geen nee tegen zeggen.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme