6 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het is en blijft nog steeds de week van BLM. En dat al die protesten tegen racisme vruchten afwerpen is wel duidelijk. Geen talkshow slaat het onderwerp over, met aan tafel een multiculturele bedoening. Positief natuurlijk, want voorheen was dit enkel weggelegd voor programma’s als ‘Opsporing Verzocht’. Wie zeker niet aan zal schuiven Uncle Ben. Uncle, bekend van die mooie, niet plakkende witte rijst, schijnt racistisch te zijn. Of dat te maken heeft met het plukken van de rijst is nog niet bekend.

Wel bekend is dat Tony Chocolonely topman Beltman zijn kwast over een afbeelding van Coen op een muur van de Beurs of Berlage deponeerde. Rechts-extremisten dreigen nu ook om alle chocoladerepen uit de schappen te halen en blank te verven. Over blank gesproken, blanke deugneus-BN’ers hebben het idee geopperd om hun Instagram-account, onder het motto ‘Share the Mic’, voor een dag te vergeven aan hun donkere collega’s. In de wandelgangen heb ik vernomen dat Sylvana geweigerd heeft om de Insta van Kim Holland over te nemen, terwijl het zo’n perfect match was. Wat ook een perfecte match leek was Dave Roelvink en een supersnelle, geleende Lamborghini. Dave, die bekend staat om zijn blanke strafblad, joeg in no time de bolide tegen een paal. Tattoo Dave beweerde geen druppel te hebben gedronken en dat de bewuste paal plots overstak.

Wie ook voor paal stond, kwamen we achter, was Harvey Weinstein. Dit geilzwijntje schijnt door een infectie, een verminkte balzak te hebben. Vrouwen die zich via dit misvormde zaakje omhoog gewipt hebben hielden wijselijk hun mond. Wie ook wijselijk hun mond houden zijn demonstranten die met zijn velen op de Dam vertoefd hebben. Er bleek één iemand besmet. De burgermeester heeft daarom een quarantaine opgelegd van twee weken. Daarna zal ze al haar taken helaas weer oppakken. Tot slot, vergeet Vaderdag niet. Het schijnt dat de orgasmekaars van Paltrow niet aan te slepen is. Ondergetekende wil graag een ejaculatiekaars op de markt brengen. Helaas, het prototype druipt te veel en weigert rechtop te staan.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme