12 1
Read Time1 Minute, 22 Second

Foto boven dit artikel: cantfightthetendies / Flickr (CC BY 2.0)

In Nederland proberen de linkse mainstream media nog altijd de schijn op te houden dat ANTIFA in essentie een mooie, vredelievende organisatie is. Nou ja, misschien dat ze af en toe wat ver gaan, maar het hart van de activisten is in essentie goed.

In Amerika weet réchts dat dit onzin is. Donald Trump heeft ANTIFA een terreurorganisatie verklaard. Volgens links is dat overdreven.

Nou, Project Veritas heeft nu video’s online gezet van een undercoverjournalist die actief betrokken was bij ANTIFA. Wat hij gezien — en opgenomen! — heeft is a) ronduit schokkend en b) bevestigt wat Trump zegt, namelijk dat ANTIFA-gekkies terroristen zijn.

Zo geven organisatoren op video toe dat ze naar protesten gaan om Trump supporters (en gebouwen) zoveel mogelijk “te beschadigen.” “Het is geen boksen of kickboksen,” aldus de terroristen-leiders. “Het is echt het vernietigen van de vijand.” Zo leren nieuwe ‘activisten’ hoe ze Trump supporters én politieagenten het best kunnen “beschadigen”: niet door te trappen en te slaan, maar door hun ogen uit het hoofd te klauwen.

Letterlijk.

Organisator Nicolas Cifuni waarschuwt de nieuwe terroristen ook dat ze niet betrapt moeten worden met wapens in hun handen. “Don’t be that f*cking guy with the G**damn spike brass knuckles getting photos taken of you,” aldus deze gek. “We need to f*cking hide that sh*t.”

Dit is het echte gezicht van ANTIFA en dit is waarom Trump de organisatie een terreurgroep noemt én het leger wil inzetten tegen ze.

Waarom de Nederlandse media hierover zwijgen? Omdat ze samenwerken met ANTIFA en de doelen van de terreurorganisatie delen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme