27 1
Read Time1 Minute, 37 Second

Moet een racist president van de Verenigde Staten worden? Dat moet het Amerikaanse volk 3 november van dit jaar beslissen. Ik denk dat het een bijzonder slecht teken is als de leider van de vrije wereld mensen op hun kleur beoordeelt. Ze zouden een “pleefiguur” slaan, als je het mij vraagt. Links Nederland, de Grachtengordel en de mainstream media springen nu op en roepen: ‘Zeg het ze, Jan. Zeg het ze!’ Ik heb het over kandidaat voor de Democraten, Joe Biden. Links Nederland, de Grachtengordel en de mainstream media draaien zich om en wandelen fluitend, turend naar de hemel, langzaam weer weg.

Biden zei dit weekend dat je niet zwart bent als je op Trump stemt. In de Volkskrant noemen ze dat een ‘arrogante uitglijder‘, in een normale wereld is dat onversneden racisme. Je denkt namelijk mensen in te kunnen delen op hun ras, daaraan koppel je bepaalde denkbeelden en denkt ze daardoor ook nog eens te “bezitten”. Uncle Joe toonde zich een ware plantage-eigenaar, die zijn katoenplukkers toeschreeuwde niet zwart te zijn als ze hem niet steunen. Iemands huiskleur ontkennen als diegene in jouw ogen niet de juiste keuze maakt is zo hemeltergend fout, dat het einde oefening zou moeten zijn voor Biden. Maar dat is het natuurlijk niet. Want ook al zou een Boliviaanse lama met één been, een ooglapje en een drankprobleem kandidaat zijn voor de Democraten, alles beter dan een Republikein en vooral alles beter dan Donald Trump vindt de mainstream media.

Als Trump had geroepen dat je niet blank bent als je niet op hem stemt zouden ze over elkaar heen rollen en dag-na-dag hun talkshows vullen met mensen die hun afkeuring mogen uitspreken. En nu is het hemeltergend stil. En dat, beste mensen, geeft aan dat de hele deugmedia, deugpolitici, deugcolumnisten, deuggleuven en deugorganisaties tot in hun diepste haarvaatjes niet deugen. Zielig, hupocriet en gevaarlijk tegelijk.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme