8 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week dat de kappers weer open mochten. En zo werd half Nederland in no time weer geknipt en geschoren. Wie ook wederom geknipt en geschoren werd was het verliefde hand in hand-homostel in Amsterdam-Oost. Deze geliefden moesten weer een aanval ondergaan van geïntegreerde landgenoten. Onze burgervrouw Femke was het meer dan zat en bood de daders haar verontschuldigingen aan. In Femke’s Amsterdam zijn daders immers slachtoffers. Iets wat man, zoonlief en Arnon Grunberg ten zeerste kunnen waarderen. En ach, Femke doet veel fout, maar zeker ook iets goed. Criminelen hebben namelijk zo’n pesthekel aan haar, dat ze verhuizen naar Eindhoven. Wat daardoor gelijk de gevaarlijkste stad van Nederland werd.

Over pesthekel gesproken, irritante Groene Greta kwam op het briljante idee om in hongerstaking te gaan zolang Trump president blijft. We hopen dus nog op 8 extra jaren. Zelfs Obama deed een duit in het zakje door de Russen om raad te vragen. Wie het niet zo op de russen heeft is Ollongren. In het kader van een nepnieuwspromo oreerde deze D66-heks dat Rusland de pandemie gebruikte om een wig te drijven in democratisch Nederland. Dat was weer tegen het zere been van S. Simons, die zich ergerlijk gepasseerd voelde. Wie zich ook gepasseerd voelde waren verzorgers van vele verpleeghuizen. Die mochten, opgedragen door het dictatoriale RIVM, geen coronatesten afnemen. Onder het motto ‘het oude moet eerst op’ weigerden ze iedere test.

Een ander motto was ‘save the killers against corona’. Vele moordenaars mochten het gevang verlaten zodat ze geen kans hadden op een welverdiend corona. Liever de samenleving onveilig dan als crimineel sterven aan een virus. Inderdaad in Nederland kan dat. Net als een podium geven aan een volgevreten, overgevulde artiest, die klaagt dat zijn beroepsgroep het hardst wordt geraakt door deze crisis. Na ladingen terechte kritiek kwam hij hier op terug en gaf toe een valse noot te hebben gezongen. Iets wat hem de laatste tijd niet vreemd is. Dat de belastingdienst etnisch profileert is dan wel weer vreemd. Hoe durven ze? (kuch)Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme