6 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van Koningsdag. De dag dat Willem, Maxima en de kids eindelijk een keer geen saaie spelletjes hoefden te aanschouwen en valsgespeelde nummers moesten aanhoren van gehersenspoelde kinderen, waarvan hun gietenwollensokkenouders blijven volhouden dat ze talent hebben. Ook een dag zonder menselijke urine, ontlasting en braaksel, gedumpt in tuinen van mensen die aangrenzend aan een evenementenplek wonen. Oftewel, het was een geslaagd feest. Minder geslaagd was de ziekenhuisopname van Barbie. Zij ging er zwaargewond in en kwam er twee dagen later zwanger uit. De nieuwe vriend van Barbie heeft een geldbedrag uitgeloofd aan degene die weet waar Dr. Mattel zich momenteel bevindt. Zowel de auto als het vaderschap zijn nog niet verzekerd.

Waar velen zich deze week bevonden was in de rij bij de IKEA. In plaats van in de rij staan voor oranje tompoucen of meejanken in een 5G-demonstratie, kozen deze hobbyisten ervoor om een incompleet bouwpakket te kopen. Deze prutselaars misten niet alleen schroeven, maar hadden ook wat schroefjes los zitten. Wie ook een schroefje los heeft is gekke Volkert. De moordenaar van visionair Pim is weer een vrij man. Ook kreeg hij een fooitje van € 2.800,- toegeschoven omdat de staat te lui was voor een handtekening. Of hij dat geld gaat gebruiken voor zijn emigratie is niet duidelijk. Voorlopig loopt dit onderkruipsel nog in Nederland rond en schreef zich menigmaal in voor hardloopwedstrijden. Dit altijd onder een valse naam. Zo liep hij al als Kees de Killer, Hans Handophouder, Wiegert Werkschuw en alle namen van zijn vrienden bij GroenLinks. Het wachten is tot hij loopt onder het pseudoniem Magere Hein en de finish niet haalt.

Maar helaas gaan vaak de verkeerde dood. Zo werd bekend dat negen zorgverleners door corona het leven lieten. Eigenlijk waren dat er tien, maar de 18-jarige Rik van der Rakt kwam om het leven toen hij wilde gaan verzorgen. Hij werd door statushouder Abdallah van zijn fiets gestoken. Van mij mogen recidivisten Abdallah en Volkert opgaan voor een spuitje bleek. Waar Trump al niet goed voor is.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme