28 1
Read Time1 Minute, 3 Second

Naast het wanbeleid ten aanzien van de corona-crisis gebeurt er heel veel op andere vlakken in de Kamer. Ik riep weken geleden al dat journalisten wel oog op de bal moeten houden, maar die zijn te druk om juichstukken te publiceren over Mark Rutte. Zo is er een stikstofakkoord, een vliegtaks, de toetreding van maffiastaat Albanië tot de EU en zo lezen we vandaag, is de mogelijkheid om vragen te stellen over het corona-beleid door journalisten onmogelijk gemaakt.

Ook Kamerleden klagen steen en been dat ze niet hun controlerende taak kunnen uitvoeren, omdat ook zij niet de informatie krijgen die ze opvragen. We kunnen dus wel stellen dat het kabinet de corona-crisis misbruikt om het laatste beetje democratie de nek om te draaien. We leven dus officieel in een land waar de oppositie en de media het beleid niet meer kunnen controleren en er worden beslissingen genomen zonder dat er een debat over gehouden is. En dat allemaal tijdens een pandemie waar dezelfde mensen ons in een levensgevaarlijk medisch experiment van groepsimmuniteit hebben gerommeld vanwege een te kort aan testen en beschermende kleding. We leven in China aan de Noordzee.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme