1 0
Read Time43 Second

Of luister: (ook beschikbaar op alle podcast platforms)

Mediabedrijven bedienen specifieke doelgroepen met hun verschillende outlets. Dat leidt tot de nodige censuur en eenzijdigheid van berichtgeving. Ahmed Aarad richtte Backme op om journalisten en contentmakers direct te verbinden met hun volgers en zo de macht in handen van hen te leggen. Het platform is vrij voor éénieder om te gebruiken, maar maakt zelf geen content.

Daarnaast educeerde Ahmed mij over hoe data analyses en het internet privacy bijna onmogelijk hebben gemaakt, hoe politici het verzaken om adequaat beleid te maken en de Piratenpartij.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Shad Raouf

Written by Shad Raouf

Ik maak podcasts met filosofen, politici, experts en opiniemakers over actuele vraagstukken. Alle podcasts zijn ongeknipt zodat jij je eigen mening kan vormen.