5 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week waarin het duidelijk werd dat de gifbeker voor virusverdoemd Nederland helemaal leeg moet, want D66-heks Kasja deed haar intrede opnieuw in Den Haag. Na een ziekteverlof van ruim een half jaar kwam ze weer even op om de hoek kijken. Het werd meteen duidelijk dat treitertante Ollongren niet is genezen van haar zwaar ontstoken geefklier en ik vermoed zelfs dat deze klier verwijderd is. Wel is uit betrouwbare bron (Jetten) vernomen, dat de duur van haar verlof vooral te maken had met het maar niet-slagen voor haar vliegbrevet. Maar doordat ze afgelopen week met haar bezem rond het torentje vloog is die missie inmiddels geslaagd. Welkom terug dus. Stiekem hoop ik dat ze op de terugvlucht crasht tegen een 5G-paal, die vlak daarvoor in brand is gestoken. Een soort van offer aan de verspreider van het Coronavirus.

Over andere virussen gesproken, die vielen een homopaar lastig in Amsterdam-Oost. Deze jonge, lieve, welbespraakte Hollandse knullen hadden naar verluidt wat online schoollessen gemist op hun geleende laptop. Ze konden daarom ook maar enkel het K-woord goed uitspreken. Daar waren ze zo trots op, dat ze dit woord in elke zin gebruikten. Ga zo door mannen! Wie niet door mocht gaan was arts Rob uit Limburg. Die maakte een cocktail van medicijnen en zou zo meerdere mensen genezen hebben van Corona. Zowel het genezen als de medicijnen zijn beide niet toegestaan. Het zou immers het verdienmodel voor farmaceuten in gevaar brengen.

Wie ook haar verdienmodel in rook op ziet gaan is Claudia de Breij. Wegens gebrek aan lucratieve, linkse wegkijkklusjes had ze haar vizier gericht op politica van Engelshoven. Clau zit zonder centen, liegt ze, en dreigt haar bovenverdieping vol vluchtelingen op Marktplaats aan te bieden. Zeker nu de Pride Amsterdam is afgelast en de Breijboot onaangeroeid in de schuur blijft staan. En omdat de voorbereidingen van dit multiculturele feest gestaakt zijn hebben ze de tijd om het Wilhelmus te leren. Passen we de tekst aan met wat K-woorden zodat die lieve jongens uit Oost ook mee kunnen zingen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme