8 0
Read Time1 Minute, 49 Second

Het was de week dat alle BN’ers opstonden tegen Corona. Zo ook de thuiszittende Henny Huisman. Naast zijn Corona-versie op het refrein van het inmiddels hoogbejaarde Snuitje-lied, beweerde hij overigens dat de Hondstrouwe Borsato gek was van hemellichamen. Zo ging hij achterlangs bij Maan en aanschouwde haar rijzende ster. Over hemellichamen gesproken, veel bekende Nederlanders kwamen ook op het briljante idee om weer eens een lied te maken. Toepasselijk genaamd ‘Zon’. Of de mensen die met het virus te maken krijgen al niet erg genoeg gestraft zijn. Het was beter geweest als deze ego’s hun gage voor het eerste concert na deze barre periode zouden afstaan aan alle medewerkers in de zorg.

Eén naam ontbrak in de aandachtzoekende bende, namelijk Marga Bult. Marga besloot om eens niet haar stem te verheffen, maar daadwerkelijk haar handen uit de mouwen te steken door te gaan werken in de zorg. Haar plek werd na vele afzeggingen opgevuld door de mediageile, talkshowprostitué Ellie Lust. Misschien was het beter geweest als tout bekend Nederland aan de lopende band was gaan staan bij Phillips om al Zon-zingend de ietwat te laat bestelde zuurstofmaskers in elkaar te zetten. Gelukkig dat de opbrengst van dit chanson gestort zal worden naar landen met grote problemen. Miljarden naar Italië en Spanje, vele miljoenen naar EU-prospect Marokko en een fooitje naar EU-slaaf Nederland.

Over slaafjes gesproken, Denk-engerd Kuzu deed een Borsatootje en moet het politieke veld ruimen. Wij danken de vrouw in kwestie en willen graag dat, wie anders dan Ellie Lust, haar de eerste CD-single aanbied van het gedrocht ‘Zon’. En nu we het toch over gedrochten hebben, Henk Otten liet ook van zich horen en eiste een Corona-test voor de mensen in de politiek. Ik snap de paniek van Henk nu duidelijk is geworden dat patiënten met obesitas in de gevarengroep zitten. Wie ook in de gevarengroep zit is good old Freek de Jonge. Deze held beweerde echter dat hij zijn IC-bed zou afstaan. In dat geval zou Freek dus thuis verzorgd moeten worden, alleen gaat dat dan weer ten koste van al die vluchtelingen die hij in huis heeft opgenomen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme