13 0
Read Time40 Second

Toen ik het onzalige idee had om tot de politieke arena toe te treden gebeurden allerlei fascinerende dingen. Familieleden begonnen zich van mij te distantiëren en publieke te verkondingen dat ik niet deug. Na meerdere uitingen in de media van dat familielid is duidelijk geworden aan de goegemeente dat ik niet de extremist ben. Die boemerang kwam dus recht in de bek terug. Nu moet ik helaas bekennen dat ik een rancuneuze inborst heb. Ik kan er van genieten als een rekening uit het verleden in het heden wordt afgetikt. U begrijpt dus wel dat ik zit te glimlachen dat de man die mij van homofobie en vrouwonvriendelijk gedrag beschuldigde een smeerlap blijkt te zijn. Karma is a bitch..

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org xVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme