5 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het is helaas nog steeds de week van het virus. Een week waarin de regels werden aangescherpt tot een fluwelen lockdown. Ook een harde lockdown behoorde tot de mogelijkheden, maar dat had Geert en Thierry politiek gezien in de kaart gespeeld. En een virus is vreselijk, maar toegeven aan deze twee is vele malen erger. D66, die ongewild iedere keer joker Jetten inzet, maakt het helemaal bont. Ranzige Robbie betichtte Baudet ervan dat hij niet was verschenen tijdens een debat, waar de FvD-leider dus juist wel was. Robbie kijkt veel weg maar te weinig achterom. Dat maakt overigens duidelijk dat hij de gever is en zijn partner de ontvanger. Waarvan akte.

Over ontvangen gesproken, vele bekende mensen zijn besmet met het virus waaronder ook milieuactivistje Greta. Volgens haar eigen ikje klopte het virus ook aan haar deur. Na ampel beraad tussen haar dokter en deze bezorgde slager hebben we haar in quarantaine laten plaatsen, met de mededeling dat over 50 jaar de wereld er echt anders uit zal zien. Zeker wat betreft het klimaat, wat volgens insiders opeens aan de beterende hand is. Zo zie je maar wat er gebeurt als alle boeren in ons land de auto moeten laten staan.

Wie ook de auto liet staan waren alle wandelaars, die na het thuisblijf-vonnis massaal de loop gingen. Normalier zitten deze mensen met mooi weer thuis, turend naar het scherm. Maar als er een dodelijk virus door de straten paradeert nemen ze met z’n allen de wijk. Ze hadden beter kunnen gaan winkelen in Amsterdam waar burgervrouw Femke ze met open armen had ontvangen. Halsema haat handhaven en wil gewoon niemand opsluiten of uitsluiten. Wie ook haat over zich heen kreeg en krijgt is farmaceut Roche. Deze pillendraaiende grootverdiener wil de ingrediënten voor een Coronatest voor alsnog niet prijsgeven. Dit tot grote ergernis van Jesse Klaver die vindt dat gezondheid altijd boven geld moet staan. Tot op heden is nog niet duidelijk hoelang heilige Jesse al niet meer in de bewoonde wereld is geweest. Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme