17 1
Read Time1 Minute, 15 Second

Ik ben voorstander om de NPO drastisch te saneren, zoals bekend. Naast duur, niet pluriform en vol onzinnige verstrooiing, wordt er zoveel geld over de balk gesmeten met propaganda dat je het rottende vlees dient weg te snijden en niet trachten het te genezen. Vandaag kwam mij dit onder ogen:

Zoals u ziet staat mijn tronie groot in beeld. Ik zou dus fakenews over corona verspreiden. Een zware beschuldiging in deze tijd, me dunkt. Als je het artikeltje, van KRO-NCRV in samenwerking met de NOS, verder leest kom je er achter dat ik helemaal geen fakenews over corona op twitter heb gegooid. Het gaat om een stuk van mijn hand, waarin ik aantoon dat een racistische aanval mogelijk niet heeft plaatsgevonden. En dat Jetten en Klaver er toch op twitter een politiek slaatje uit wilden slaan.

Naast dat ik dus voor de bus wordt gegooid als verspreider van nep-coronanieuws, schuwen de NPO’ers niet om ook nog eens te melden, zonder onderzoek, dat er helemaal geen sprake was van nepnieuws in zake de racistische aanval.

Dus de NPO doet het volgende: ze verspreiden fakenews over mij, met fakenews over een aanval, met fakenews over het niet versturen van fakenews door Jetten en Klaver en denken dat dit allemaal geen fakenews is. In crisistijd komen niet alleen de helden boven drijven, ook de ratten.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org xVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme