0 0
Read Time1 Minute, 0 Second

 Of luister: (ook beschikbaar op alle podcast platforms)

Jason, Emile en ik kwamen erg teleurgesteld uit de bioscoop na de laatste Star Wars film. Dat leverde een discussie op over waar onze teleurstelling vandaan kwam, een vergelijking met andere genres en franchises. Game of Thrones heeft bijvoorbeeld de verwachtingen van het publiek volledig veranderd en het lijkt Star Wars niet helemaal te lukken om daarin mee te gaan. Maar met zulke grote studio’s komt ook meer kijken dan alleen de wensen van schrijvers en kijkers. We nemen een duik in de lore van Star Wars, bekende fantasy genres en bespreken onze frustraties met het einde van een geliefde franchise.

************

Als jij geniet van de gesprekken van Vocast kun je ons helpen onafhankelijk te blijven met een donatie van slechts €2 per maand. Jouw bijdrage wordt gebruikt om te investeren in de kwaliteit van de content: https://vocast.live/Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Shad Raouf

Written by Shad Raouf

Ik maak podcasts met filosofen, politici, experts en opiniemakers over actuele vraagstukken. Alle podcasts zijn ongeknipt zodat jij je eigen mening kan vormen.