24 0
Read Time1 Minute, 58 Second

Gisteren was het Internationale Vrouwendag. Heel goed dat er aandacht wordt besteed aan de onderdrukking van de vrouw. In patriarchale culturen, in achterlijke geloven en in de hoofden van hele kleine mannetjes worden de meisjes als minderwaardig gezien en ook zo behandeld. Gelukkig woon ik in een land waar vrouwen dezelfde rechten en plichten hebben als mannen. Natuurlijk zijn we niet hetzelfde, maar we zijn wel even veel waard. Wat opvalt is dat bij de zogenaamd Womensmarch in Amsterdam gisteren er toch wel wat vreemds aan de hand was. Want tussen alle borden over vrouwenrechten staan er toch heel wat dames met borden over islamofobie. Wat heeft dat in hemelsnaam met vrouwenrechten te maken. Daarbij kan je veel over de islam zeggen, maar uitgesproken vrouwvriendelijk kan je het geloof niet noemen. Vraag maar eens aan hun seksegenoten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Ook zag ik Palestijnse vlaggen. Nu kan je me heel veel vertellen. Maar de dames in Gaza hebben het nou niet echt heel fijn onder het juk van het radicaal islamitische regime van Hamas. Ook waren her en der oproepen te lezen om vluchtelingen op te nemen. Nu zitten er onder de huidige vluchtelingen nauwelijks vrouwen. Het zijn voornamelijk mannen. Mannen uit culturen waar vrouwen juist minderwaardig zijn. Waarom zou je die in hemelsnaam willen importeren als vrouwenrechtenactiviste? Wat zeg ik. Het wordt uitgesproken onveilig voor vrouwen op straat als er veel van dat soort primaten je land komen bevolken. Kijk maar eens naar het Zweden. De hoeveelheid verkrachtingen in dat land is spectaculair gestegen sinds de grenzen daar wagenwijd openstaan.

Het wordt tijd dat er eens een keuze gemaakt gaat worden door deze mensen. Wat willen ze nou? Allebei is onmogelijk. Dat is het probleem van de inclusiviteitsmaffia. Ze willen alles en hebben daardoor niks. Je kan niet voor open grenzen zijn en voor behoud van vrouwenrechten. Je kan niet voor de islam zijn en voor behoud van vrouwenrechten. Het is het een of het aar. En het malle is dat ze een enorme hekel hebben aan mensen die zeggen dat het niet samengaat. Terwijl die mensen vrouwenrechten werkelijk beschermen. Want laten we eerlijk zijn. Het COC zegt van alle vrouwen te houden, maar niets is minder waar. Rechtse vrouwen haten ze namelijk.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org xVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme