0 0
Read Time44 Second

 Of luister: (beschikbaar op alle podcast platforms)

Binnen tien jaar zullen technologische ontwikkelingen nagenoeg alle bestaande structuren ontdoen. De veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en onze maatschappij is niet bestand tegen deze snelheid. We zullen open moeten zijn voor deze technologische revolutie als we niet willen riskeren achter te blijven.

Bob de Wit helpt organisaties om strategisch met deze technologische revolutie om te gaan. Volgens hem moeten we binnen tien jaar een nieuwe maatschappij bouwen die niet op werk gebaseerd is. Dit kunnen we alleen door open experimenteren en opnieuw na te denken over menselijke behoeften.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Shad Raouf

Written by Shad Raouf

Ik maak podcasts met filosofen, politici, experts en opiniemakers over actuele vraagstukken. Alle podcasts zijn ongeknipt zodat jij je eigen mening kan vormen.