4 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week van de scheidingen. Vechter van de liefde Rico ging scheiden van zijn Jacky. De reeds bestelde Valentijnsbloemen van een eurootje of 800 werden meteen naar een goed doel doorgestuurd. Yolanthe nam de ruikertjes dankbaar in ontvangst met de opmerking dat ze zoiets nog nooit van Wes had gekregen. Wesley reageerde zuiver doch simpel dat hij zo’n bos niet eens kan tillen. Ook Nicolette Kluijver ging van haar Joost af. Hij had dat in zijn Staudtste dromen niet zien aankomen. Of Nicolette haar borstimplantaten terug moet geven is nog niet bekend. Dat ook Dré Hazes er de brui aan gaf en Fridget ontdooid bij het vuil zette was geen verrassing. Wel lief dat hij haar naar Curaçao haalde om het goede nieuws te vertellen. Vliegen naar Curaçao is dus slecht voor het klimaat en voor de relatie.

Wie er ook aan moest geloven was ajacied Barry Hulshoff. Wie hem gaat vervangen in het pak van Champy de mascotte is nog niet bekend. Ook Ron Jans was de Sjaak. Hij zong vrolijk mee op een rapnummer in de kleedkamer en bij het woordje nigger kon hij zijn biezen pakken. Racist Ron was zich van geen kwaad bewust en eiste dat zijn verrader van hetzelfde laken een pak zou krijgen, wat weer een verwijzing was naar de KKK. Die maken namelijk pakken van lakens. In Nederland gingen gelijk stemmen op om bij rapnummers een kijkwijzer voor witte mensen in te voeren.

Die kijkwijzer mogen ze ook wel invoeren bij Jinek, waar de dealende drugsactrice Imanuelle Grives op het podium werd gehesen. Volgens Grives was het een zucht naar aandacht en het downplayen van haar acteertalent. Om met een tas vol drugs aandacht te vragen op Tomorrowland is ongeloofwaardig en vooral dom. Ze had beter in een Ron Jans-verkleedpak mee kunnen zingen met de Snollebollekes. Ik weet zeker dat ze met de woorden ‘naar links’ van het terrein verwijderd zou worden. Mocht ze na ontslag een baan zoeken in Femke’s erotisch centrum De Befteling, er is nog plek bij de glijbaan.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme