8 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het was de week van storm Ciara, maar die zorgde voor veel minder overlast dan storm Jetten. Samen met zijn maatje Jesse hadden ze de aanval ingezet op collega Baudet. Mochten ze beiden hand in hand traantjes laten op het gedemoniseerde lijk van Thierry, trap er dan niet in. Paul Rosenmöller heeft ze namelijk toneelles gegeven. Robbie kon geen genoeg krijgen van alle aandacht die hij en zijn partij deze week ten aandacht viel. Zo is hij een groot voorstander van Ceta en snapt hij Ouwehand niet, die daar weer fel op tegen is. Nadat Robbie uitgelegd had dat er geen bevers meer in Ceta verwerkt werden draaide ze lichtelijk bij, maar ze blijft toch tegen. Waarschijnlijk stond haar hoofd er ook niet naar want na aangespoelde everzwijnen, een dode zeehond en een neergestoken bruinvis komt ze erachter dat ook het Nederlands zeeklimaat staatsgevaarlijk is.

Wie ook staatsgevaarlijk is, is Saïd R. Hij werd opgepakt in Colombia. Dat hij daar vertoefde lag in de lijn der verwachting. Vermomd als een bejaarde was er geen ontkomen aan. Hij had beter in Nederland vermomd als een bejaarde kunnen zitten, dan had echt niemand naar hem omgekeken. Sterker nog, hier is de kans groot dat je van je elektrische fiets afgetrapt wordt. De kansparels die dit als gebbetje deden zullen voorlopig hun beroep als hersenchirurg en gynaecoloog in opleiding op een laag pitje hebben staan.

Gelukkig kunnen ze vervangen worden door de D66 gewenste Afrikaanse werknemers. Deze partij is groot voorstander van slavenarbeid en wil al die hoogopgeleiden naar Nederland halen om wat klusjes te doen. Zo is het ijzer al besteld om een hek te bouwen boven op het appartement van Robbie, gewoon voor het simpele feit dat hij nog niet kan vliegen. Optioneel is een vangnet voor de deur, maar daar moet nog over onderhandeld worden. De centen zijn op, door wederom een forse rekenfout in het klimaatplan. Iets wat visionair Baudet al lang geleden voorspeld had. Maar zoals je weet, ‘heb je gelijk dan tel je niet mee’.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme