4 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van Leontine en Marco en helaas voor hem dus niet de week van Thierry. Leontine nam afscheid van haar Marco. De liefde met haar rat van fortuin is definitief over. Aangezien Marco niet tegen eenzaamheid kan heeft hij besloten een hond in huis te nemen. Leontine zal waarschijnlijk weer tijd genoeg hebben om met de creditkaart van Marco lekker te gaan shoppen. Helaas moet ze Amsterdam links laten liggen omdat dat volgens Femke een heel vrouwonvriendelijke stad is. De helft van de vrouwen schijnt daar namelijk geïntimideerd te worden, en dat vooral in de puur Hollandse wijken. De Wallen, de Bijlmer, Jan Eef en Mercatorplein.

Ook het CS werd genoemd, maar dat is enkel treingerelateerd. Immers 2 ‘echte’ vriendinnen van Baudet werden lastiggevallen in het boemeltje door kaartcontroleurs. Over het feit dat deze controleurs moeten worden bijgestaan door politie werd voorbijgegaan. Dat de politie een aangifte overweegt tegen Thierry viel wel in verkeerde aarde. Deze aangifte zal gewoon op de grote stapel terechtkomen en na verloop van tijd in de vuilnisbak belanden. Zo werkt het systeem tegenwoordig. Een kwestie van minder minder aangiften. Over minder en minder gesproken, Geert stond wederom zijn mannetje in een politiek getinte theaterrechtbank. De triaspolitica heeft tegenwoordig schijt aan de machten. Wie ook dikke schijt had was president Trump. Die kan rustig ademhalen nu het impeachmenttrial van de baan is. Trump gaat op voor een nieuwe regeerperiode en laat Pelosi dronken en Mouthaan jankend achter.

Wie ook werd achtergelaten was Anne Fleur Dekker. Zij mocht blijven in een psychiatrisch ziekenhuis. Wederom een bevestiging dat de psychische zorg ernstig vertraging oploopt. Anne was er jaren geleden namelijk al rijp voor. Over rijp voor opvang gesproken, wacht dat je van die gasten die de moorkop in de ban doen. Dit heerlijke hapje vol witte room, afgetopt met gitzwarte chocolade is klaarblijkelijk racistisch. De Hema noemt de lekkernij in het vervolg een chocobol. Dit onder hevig protest van het welbekende Duo Penotti. Dit duo laat al jaren zien dat zwart en wit prima samen gaan.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme