0 0
Read Time53 Second

of luister (ook beschikbaar op Google Podcasts, iTunes en Spotify:

Ons cultureel en politiek debat is sterk gemoraliseerd in de zin dat sommige posities vereenzelvigd worden met rechtvaardig en andere met onrechtvaardig. De posities worden zo onafhankelijk van de argumentatie, diversiteit en mogelijke nuances. Eva Vlaardingerbroek argumenteert voor de bescherming van Nederlandse waarden en culturele identiteit zonder daar een Ander tegenover te stellen die fout is. Ze laat zien dat een kritische blik op immigratie, sharia-rechtbanken en de EU niet per definitie voortkomen uit xenofobie en racisme. Ten eerste werken sharia-rechtbanken namelijk niet zo goed voor de emancipatie van vrouwen en creëren een onwenselijk parallel rechtssysteem. Ten tweede, kun je, je afvragen wie je nou op de lange termijn helpt met een open immigratiebeleid.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Shad Raouf

Written by Shad Raouf

Ik maak podcasts met filosofen, politici, experts en opiniemakers over actuele vraagstukken. Alle podcasts zijn ongeknipt zodat jij je eigen mening kan vormen.