0 0
Read Time1 Minute, 40 Second

Het was de week van de verontschuldigen en de sorry’s. Dj Kaj van der Ree kon het niet vaak genoeg zeggen. Ook Tom van der Lee gebruikte het woordje sorry, omdat hij net de andere kant op keek toen de hulpverleners van Oxfam Novib tijdens seksfeesten jonge meisjes uit elkaar trokken. Oxfam Novib, je kent ze wel, met de beroemde, succesvolle ambassadeur en tob-cabaretier Dolf Jansen in de gelederen. De vleesloze man die eigenlijk niet wil vliegen. Gelukkig zijn jeugdige hoertjes NIET schadelijk voor het klimaat. Trouwens dj Kaj zou bijzonder goed passen in de organisatie van Novib.

Premier Rutte huilde krokodillentranen-met-tuiten en zei meerdere malen sorry tegen de slachtoffers van de belastingdienst. De dienst die je naait waar je bij staat om alles maar makkelijk te maken. Over naaien waar je bij staat gesproken, dat gebeurde in Rhenen. Twee bijzondere geile pandaberen gingen erop los. Op zijn panda´s (lees hondjes) wierp dit seksfeest wel zijn vruchten af. Dat de leeftijden van de panda´s geheimgehouden werd had natuurlijk te maken met van der Ree. Een berejong met de kop van Kaj is voor niemand leuk en zelfs voor het Wereld Natuur Fonds onmenselijk.

Waar weer geen sorry werd gezegd was bij het clubje van D(rugs)66. Die hadden na een weekendje gebruiken het plan geopperd om dat witte goedje te legaliseren. Onder het motto ‘ik maak mijn eigen drug(s)’ slingerden ze wat lachgasballontjes de wereld in. Wel leuk natuurlijk, een partij die in de verdovende middelen stapt. Leden die op congressen doorgesnoven lopen te joelen voor cokeleider Jetten. Mijn advies is om die bijeenkomsten vooral in de hoofdstad te laten plaatsvinden. Dan kunnen de rijk geworden leden zich moeiteloos verplaatsen in hun grote dikke patserbakken. Ook de gewenste 30 km per uur kunnen ze aan hun laars lappen. Want zoals iedereen inmiddels weet, Femke handhaaft toch niet. En om deze column toch positief af te sluiten kom ik een goed bedoelde raad voor de werkloze Kaj…JEHOVAVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme