43 2
Read Time1 Minute, 44 Second

Als we de mainstream media mogen geloven is Henk Otten weggepest door Baudet en zijn boreale praatjes. Omdat Hilversum het graag opneemt voor zielige mensen halen ze Henk de tank van stal als er een item over Forum voor Democratie gemaakt moet worden. Gaat het goed in de peilingen, bel Henk! Gaat het minder goed in de peilingen, bel Henk! Otten is er steeds maar weer. Best knap voor een zetelrover uit de Eerste Kamer. Maar FvD dient bestreden te worden dus krijgt hij een onverdiend portie airtime. Zo voedt Otten de hand waaruit hij tegenwoordig eet met negatieve verhalen over zijn voormalige muze. Zo krijgt Henkie zijn aandacht van de pers om zijn bij voorbaat geflopte partijtje te promoten.

Het verhaal dat Henk met zijn dikke vingers uit de kas heeft gegraaid werd door hemzelf naar het rijk der fabelen verwezen. En dus was het ook volgens Ottens nieuwe vriendjes van de pers, waar hij de pest aan had en vice versa toen hij nog een FvD-sticker op zijn jasje droeg, je reinste onzin. Een goedkope en valse manier om die leuke man in een kwaad daglicht te zetten, typisch Baudet, aldus de neutrale media. En dan gebeurt van de week dit:

Henk stort het geld dat hij zichzelf dubbel uitbetaalde net voor de rechtszaak terug. Dat is een schuldbekentenis. Want als meneer niet onterecht geld achterover had gedrukt, zoals hij en de media tot nu toe volhielden, is terugbetalen natuurlijk geen optie. Dan laat je het op een rechtszaak aankomen en kom je triomfantelijk naar buiten voor een persmomentje. Maar zover liet Otten het dus niet komen. Hij is dus schuldig van hetgeen hij beschuldigd werd. Forum en Baudet spraken de waarheid, Henk loog. Maar zo enthousiast als de media berichtten over de beschuldiging van Otten aan het adres van Thierry, zo stil zijn ze nu. Daarmee toont het mediakartel haar bestaan weer eens aan en is Henk Otten officieel lid geworden van het door hem zo verafschuwde partijkartel.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme