15 1
Read Time43 Second

Van alle stukke Westerse instituties is de Verenigde Naties wel het meest kapot. Ooit opgericht als een intergouvernementele organisatie die samenwerkt onder andere op het gebied van mensenrechten, internationaal recht en mondiale veiligheid. Het was de opvolger van de Volkenbond en na alle verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog moesten dit soort mensenrechtenschendingen echt tot het verleden behoren.

Tegenwoordig is het een organisatie die beheerd wordt door de mensen die ze ooit zouden gaan bestrijden.

Mensenrechten

Vrouwenrechten

Anti-Israel

Maduro

Je ziet hier het failliet van de VN. Het einde van de Westerse waarden en daarmee het startsein voor alles vernietigende mensenrechtenschendingen en oorlogen. Precies waarom die club ooit is opgericht. Opheffen dus.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme