10 0
Read Time1 Minute, 39 Second

De week van verbroedering en verbondenheid begon met een flinke matpartij in het Gelredome. Twee gezworen vijanden van het eerste uur zouden elkaar weer eens vredelievend aftuigen. Dat resulteerde in 2 keer 8 tellen voor Rico en een enkelbandblessure voor de man van glas. Daar haakte onze koning dan weer handig op in door te zeggen dat het streven naar geluk geen obsessie moet worden. Willem, tegenwoordig stoer voor de dag komend met een rossig pratend flamoesje, gooide er nog wat koninklijke clichés tegenaan en hield wijselijk zijn mond over het klimaat.

Dat een romantisch klimaat scheppen ook tot de mogelijkheden behoorde wist poseur Timmermans maar al te goed. Hij schreef een open liefdesbrief aan Groot-Brittannië. Een vreemde actie uit de pen van iemand die geen moeite heeft een hele samenleving te verkrachten. Dat was wel weer koren op de molen voor kalifaatmeisje Laura. Die mocht bij Margriet huiliehuilie doen over hoe zwaar ze het wel niet heeft gehad. Mijn voorspelling is dan ook dat lieve Laura binnen een paar jaar of de kijkcijferhit van Robert ten Brink overneemt of een eigen nieuwjaarshow krijgt met de titel ‘De kop is eraf’. Een liefdes programma die IS-beesten heel familiair weer bij elkander brengt.

Over beesten gesproken, deze hadden een iets mindere kerst. Er werd namelijk weer volop vlees verorbert in de tijd dat we moeten geloven dat vega en vegan de nieuwe standaard is. Helaas bleek voor deze grazers en consorten de steak en andere dierlijke spijzen nog altijd een hit. Waarbij de steak niet moet worden verwart met de vele steekpartijen die ons landje teisteren. Of je nu staat te pinnen of waarschuwt voor vuurwerk, de kans wordt steeds groter dat je een stuk staal in je rug geduwd krijgt. En mocht je dat overleven, dan is er nog altijd de kans om wat ledematen te verspelen tijdens het knutselen aan een vuurwerkbom rond oudejaarsdag. Want wie wil er nu niet zwaar gehavend het nieuwe jaar in?Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme