1 0
Read Time1 Minute, 38 Second

Het is de week voor de kerst en de grote vraag is dan altijd wie haalt hem wel en wie haalt hem niet. De eerste grote afhaker was onze eigen Raymond van Barneveld. Zelfverzekerd als hij is kwam zijn voornemen om het laatste toernooi te winnen verre van uit. Na ronde 1 was het over en sluiten. De ietwat teleurgestelde darter vond dan ook dat er op hem geen peil valt te trekken. Daarnaast was het voor staatssecretaris Snel exit. Die trok snel aan zijn stutten en laat een chaos achter. Wel vond hij dat hij er alles aan had gedaan. Dat bleek ook, de beste man was dagen in de weer geweest om alle dossiers met een zwarte stift te bewerken.

Mark van Bommel moest ook het veld ruimen. De nukkige eigenwijze trainer van de gemoedelijke, gezellige, warme, zachte G-vereniging kreeg er duidelijk geen tikkie takkie voetval in. Wie dat wel kreeg waren de opsporingsdiensten van Nederland en Dubai. Na een goedlopende tikkie Taghi werd de populair gemaakte crimineel van zijn bed gelicht en op het vliegtuig naar Eindhoven gezet. Puur een sneer naar PSV om te laten zien dat een soepel samenspel wel degelijk mogelijk is.

Het grootste verlies kwam echter uit Rotterdam. Fervent Sparta-aanhanger, dichter en muzikant Deelder vertrok naar de eeuwige jachtvelden. De briljante Jules verkondigde net voor zijn dood dat je niet altijd door een donkere bril moet kijken. De dood, je zou er een poëtisch meesterwerk van kunnen maken. Maar ook dan blijft de dood gewoon kut.

Wie overigens een hele goede kerst te wachten staat is Georgina. Na haar heteroseksuele uitspattingen heb ik vernomen dat ze het tegenwoordig met een wortel doet. Of dat komt omdat een wortel niet kan fluiten of sissen is mij tot op heden nog niet bekend, hoewel het een gevalletje van vrije meningsuiting is. Net zo vrij als K-hoer, tyfussnol, geilslet en alle andere koosnaampjes die vrouwen naar het hoofd geslingerd krijgen.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme