41 4
Read Time1 Minute, 16 Second

Henk Otten staat voor niks. Zo, dat is er maar gelijk even uit. Nadat hij bij Forum voor Democratie werd weggestuurd aangezien hij als penningmeester nogal dol was op penningen naar zichzelf en intimi over te maken, heeft hij niks anders gedaan dan afgeven op zijn vroegere oogappel, Thierry Baudet. Ook zijn lemmingen doen niets anders dan spugen in de poel waar ze tot voor kort met veel liefde uit dronken.

Maar nu kunnen we vertellen dat GO!, de nieuwe partij van Otten, meer te melden heeft dan afgunst ten aanzien van Baudet. Ze steunen in de Eerste Kamer het partijkartel om de door henzelf veroorzaakte administratieve stikstofcrisis voor een klein gedeelte te repareren, met de grote woorden dat ze dat doen voor werk voor bouwers en boeren. Dat is zoiets als iemand tegen de zin in het been te amputeren en dan triomfantelijk een wandelstok aanbieden. Enfin, Ottens partij is in een klap toegetreden tot het partijkartel dat hij altijd heeft gezegd te bestrijden.

Waarom doet hij dat? Het komt namelijk bijzonder onbetrouwbaar over. Heel simpel om in the picture te blijven. Het mediakartel zal met veel plezier de breuk bijven oprakelen, maar het volk is dat allang al zat. Dus heeft Otten een deal gesloten met de premier. Ik steun je stikstofwet als je met mij op de foto gaat en ervoor zorgt dat mijn naam telkens valt als erover wordt gecommuniceerd. Henk Otten is dus precies wat hij altijd haatte, een ordinaire machtspoliticus.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme